Sandra talar ut. del 2

Nu är jag igång igen. Ännu en gång om killar och tjejer. Nu ska jag berätta en sak för er, som många redan vet.
Jag är lite grabbig av mig & jag trvis bäst omkring killar. Jag tycker att många tjejer, allt för många är överdrivna. ''Hur ser jag ut? Allvarligt, kollade hon snett på mig? Jag skulle slå henne om hon stod nära.'' Snälla, för en gångs skull, gör de! Stå inte och säg att du ska slå någon om du inte skulle göra de på riktigt. Tjejer är så fjolliga, för de mesta. Vill inte smutsa ner sig, prata skit om andra och om sitt mode. Jag säger inte att jag inte snackar skit, för de gör jag, men jag försöker hålla mig till de som jag kan säga face to face. Typ, om jag tycker att någon beter sig konstigt, så säger jag de. Men tydligen så sårar jag folk när jag säger vad jag tycker och hänger med killar.Killar gör de annorlunda, dom behöver inte vara fakekompisar, dom vågar välja och de är en sak jag avgudar. Killar snackar inte lika mycket skit som tjejer gör heller. De är också coolt. Men en fråga till er som känner sig träffade, vill ni hellre att man ska prata bakom ryggen än att få de sagt face to face? På ett ändå ganska snällt sätt. Och sen, bara för att jag är en social människa och hänger mest med killar, så betyder ju de att jag pratar ganska bra med killar ändå. Killar i min klass, grabbarna som jag hänger med utanför skolan, killar genirellt. De finns tjejer som mig, och tjejer som inte pratar med killar alls, men tycker att vi tjejer som trivs bäst med killar och pratar med dom, är jobbiga för att vi ''tar'' alla killar.
MEN KOM IGEN! Killar dras till tjejer som kan snacka. Lite småprat eller djupa konvisationer. Säg inte att vi är jobbiga och tar upp för mycket plats, om ni ger oss den platsen och inte snackar. *irriterad*
tills nästa gång vi ses

CHECKA !



HAHA, Sandra dör av grav.
tills nästa gång vi ses

jag fick en kommentar

Ballt va!? Nej, men jag fick en kommentar om att jag skulle skriva lite om Egypten, I'll do!
Flygresan dit, gick skitbra. Mycket bättre än jag hade förväntat mig. De jobbiga var när vi kom dit, killarna, eller ska man säga män (?) kollade som fan. Sjukt obehagligt.. Men sen tog vi bussen till vårat superfina hotell. Grand Makardi. Man märkte att de var ett fint hotell redan när vi kom dit, vi fick färskpressad juice, vilket är typ, jätteflodigt att dricka där. Jag och mormor skulle dela rum, och mamma och pappa skulle dela. Så våra bellboys går åt helt olika håll, min mormor får värsta skrattanfallet. Jag halvspringer ikapp snubben. Rummen var jättefina. Dagarna gick åt att sola, snorkla och varra bortskämd. Helvete va nice de var! Jag längtar tillbaka. Så jag säger till er, ÅK TILL EGYPTEN.



tills nästa gång vi ses


only 26 days late.

Nu är de så här va. Att jag, Sandra Alwerholm vill presentera, förhoppningsvis, ett utav dom bästa åren, 2009.
De blir de sista året med dubbelnollor i mitten. Ena nollan, är jag. Den andra nollan är min familj och mina vänner. HAHA, fan va elak jag är. Nejdå, jag är supersnäll. Men allvarligt, 09 har inte haft en sån bra start, men nu vänder de. Dåliga tider är bort blåst som vinden. Och snart förhoppningsvis snart snön. Nu jävlar har Sandra taggat till. Matten ska jag förbättra mig, jag ska spendera mer tid till skolan över huvudtaget. Nu kommer betygen blir bra, samtidigt så ska jag ha tid med mina polare och grejer som händer. Tjejkvällar, bio, grabbkvällar etc. Nu jävlar är de den bra halvan på året, så kommer de bli bra. HELVETE vad taggad jag är! Jisses. Sandra Alwerholms 09 kommer bli så bra. Bäst.
tills nästa gång vi ses

fyfan vilket drama

Jag hoppas bara att folk fattar vad som är rätt och vad som är fel. Om du inte gör misstag, lär dig av andras. Glöm inte de! Bli inte sur för att en kompis har hjälpt dig, bara de att hjälpen du ser är inte den hjälpen som jag ser. Eller någon annan nära..
tills nästa gång vi ses


kim för i helvete

Kim, om du läser de här, snälla kom hem. Mitt hjärta dunkar hundra slag i timmen och jag är sjukt orolig. Du skrämmer mig galet mycket. Snällasnälla kom hem, eller hör av dig åtminstonde. Jag saknar dig.
Mina tårar rullar ner på kinden, kom hem!
tills nästa gång vi ses

Vadå? Var de fredag igår?

Fyfan vilken tråkig fredag kväll jag hade. Yatzy med päronen framför let's dance. Va fan hände? Kvällen bara dog likom.
Ungefär som den här kvällen dårå..
tills nästa gång vi ses

JAG SKA PÅ COLDPLAY MED BÄSTIS, JOPPE, BIANCA & SÖTSUSANNA!



Alla dom här videorna är från stockholm i september, vilket var en konstert jag missade.. MEN NU JÄVLAR!
Jag, bästis, bästis syrra, Bianca & Susanna. 22/8-09, så jävla nice. De blir väl så att vi ska vara lite gay och trycka tröjor och skit. ÅH VA JAG ÄR LYCKLIG NU!

tills nästa gång vi ses

Mitt 08, mitt stockholms år. Del ett

Tyvärr, så har jag inte alls många bilder från tidigare i år. Menmen. Klicka för att förstora bilderna
Låter bilderna tala.

Så här såg jag och bästis ut, de var den 19/1.


Ja, tyvärr så såg man ju ut så här tills, ungefär.. Sen i april och kanske gång gång i början av maj.

Här tyckte jag att jag var skithet.

I maj blev de också mycket fotboll.  Allsvenskan har börjat och nu är allt igång.
 
Jag gick över till att se ut så här.

Sommaren kom och livet lekte.

Sommarlovet kickade jag och bästis av genom att dra till Trosa över dagen med min gudmors familj och min egen.
 
Jag, Sami & Linkan började vara med varandra igen, efter en ''paus'' när jag hade min fjortistid, vilket lättade mig ganska mycket. Sommarlovet kunde bli bra, även om Veronica skulle vara borta.

Sommaren började super, veronica var hemma och killarna hade kommit in i mitt liv igen.

Veronica hade börjat snacka med någon Pontus som för mig var en främlig. Men hon hade bestämt att vi skulle träffas och åka båt med dom till Pontus kompis landställe, typ ^^
De visade sig att Pontus var en kompis till mig, Elins storebror. Elin var en tjej som jag lärde känna under min fjortistid. Under sommaren, så snackade inte hon och jag, ingenaning varför. Men de gör vi nu! :D

Som ni ser, så kunde jag gå utan smink. Vilket under fjortistiden var helt omöjligt.
Här är Pontus med också :) Elin, känner du igen brorsan? (;

De var någon dag som jag och bästis var i stan, och så köpte vi jordgubbar. Dom hade rabies.

Veronica skulle två veckor till Italien, så de här var bland dom sista gångerna jag skulle träffa henne, så vi bestämde oss för att ha picknick. Och vi hade kul!

Jag åkte till Bollnäs, Orbaden med min familj, min gudfarsfamilj och min gudmorsfamilj.

Jag saknar dig, bror. Vi ses i Nangiala. <3

Jag och bästis åkte med hennes familj ut i skärgården. Jag hade såå mycket att berätta för henne och jag behövde komma bort ett tag.

Jag älskar dig.

Stora nassa, de gör vi om!

Vi åkte till Sandhamn och där var min pappa som var med på Pokerrun med hans kompisar också. KUL, kan man aldrig få vara ifred pappa? ;)


Bästis päron och min farsa vart polers iallafall ;)

Sandhamn gör vi också om! :D <3

Jag, Veronica & pappa åkte till ner till mitt landställe och myste där för en dag. De var då vi bestämde oss för att spendera några dagar när sommaren 09  :)

Augusti kom och de var väl den månaden som jag sa till mig själv. 'sluta tänk så mycket, lev nu. sommaren 08 var väl den sommaren som skulle bli helt fantastisk? trots att du saknar zack, så lev nu. tänka kan du göra sen. men njut av den tiden som är kvar på sommaren.' Och de var precis de jag gjorde. Jag saknar Zack, hela dagarna. Men de är något som ni där ute inte vet.

Jag drog till Grönan med Lina, Ida & bästis. Bilden ovanför är från samma dag. Samma kväll så drog vi tjejer med Sami och Linkan till badberget. Sen så satte sig jag, Veronica och Linkan på donken. Eller, vi cyklade donken.

Sen efter de, så drog Jag, Emelie gudsyster, mamma, Nattis gudsyster, gudmor, mamma och pappa till Helsingfors för en dag med båt. Ingen visste om att jag skulle åka :D *mohaha*


Well, nu ska jag äta. Väldigt hungrig! Del två kommer efter de.
tills nästa gång vi ses

jag vill bara påpeka att jag älskar min bästavän




tills nästa gång vi ses

Kort slut.

Nu jävlar finns de ingen tid kvar. Nu är de bara städning, packning & vänner som gäller under dom här två sista dagarna. Jag har precis vänt tillbaka dygnet, så jag börjar bli trött redan. Känns lite.. konstigt att åka. Men ändå galet kul! Jag är ju en aning flygrädd. Sist jag åkte, så proppade och magen full med choklad, vilket jag ofta gör när jag är nervös. (och andra tillfällen (; ) Mamma sa åt mig att lite bara äta choklad, men lyssnade jag? -Nej. Lite synd, för hon hade rätt. Så fort planet skulle lyfta så ''Mamma, jag har ont i magen'' och ville spy. Nej, så ska jag inte göra denna gång. Jag saknar min bästis. Hon är i NY och kommer hem på torsdag, vilket är när jag åker. Så vi missar varandra. Och nu här jag att våran reklam kommer på tv. BOORN TO BE CHEAAP. I miss you like hell, baby. Vi träffas under helgen när jag kommer hem! Både mamma och pappa har somnat på soffan & pappa snarkar som ett djur, kanske en hit på att jag ska dra upp och kolla på tre sex and the city avsnitt. Vilket är de jag får kolla på max under en dag. Annars blir jag beroende. typ. Aja, lite info. Jag kanske bloggar något imorgon eller så. Men bli inte förvånade och de inte blir något inlägg.
tills nästa gång vi ses


fem dagar kvar tills jag drar till


och bli inte avundsjuka, men de är ska jag bo. PARADIS PÅ JORDEN.
(klicka för stora bilder.)



tills nästa gång vi ses

självklart fullt ärlig

UNDER ÅR 2008 !

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?  självklart
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?  inte vet jag vet
4. Dog någon som stod dig nära? ja..
5. Vilka länder besökte du? finland..? HAHA
6. Är det något du saknat år 2008 som du vill ha år 2009? mer sol, men annars så var de ett grymt bra år
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? 10/7 8/8, 27/8, 12/9, 13/9, 24/9, 29/9 (?) 15/10 & måånga mer!
8. Vad var din största framgång 2008?  inte betyg iaf
9. Största misstaget? mina närmaste vet.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?  flera gånger
11. Bästa köpet? inget jag jag har betalat för ..
12. Vad spenderade du mest pengar på?  fika, mat och andra mycket nödvädigt grejer.. :D
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?  våren & sommaren.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? Bag in da box, dancy time, the kooks, m.fl
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare! fast också sjuukt ledsen.
16. Vad önskar du att du gjort mer? spenderat mer tid med zack, pluggat, tränat & mycket mer.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?  ätit för mycket godis och skit ^^
18. Hur tillbringar du nyår? familjen och gudmors familj
19.Blev du kär i år? ja.
20. Favoritprogram på TV? hm.. alltid sex and the city
21. Bästa boken du läste? gossip girl & malin + rasmus = sant, för 100ande gången.
22. Största musikaliska upptäckten? kärleken för indie, alternative, rock.
23. Något du önskade dig och fick? mycket
24. Något du önskade dig men inte fick? nej.
25. Vad gjorde du på din födelsedag 2008? jag var fjortis i täbycentrum och hemma med släkten
26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? ja.
27. Hur skulle du beskriva din stil år 2008? varierande, jag har gått från att vara en äcklig fjortis till att bara vara allmänt jävligt stört skön & skrattande brud, jag är galet glad över att jag dissade fjortistiden!!
 
28. Vad fick dig att må bra? mina vänner, familjen & självklart musiken.
29. Vem saknade du? världens absolut bästa hund, på ALLA sätt.. <3
30. De bästa nya människorna du träffade år 2008? Adam, Ludde. Dom grabbarna har ställt upp och alltid funnits där för mig. Helt underbara människor. Grabbar, ni betyder! och de är finns många mer, men jag orkar inte skriva upp alla. Ni vet vilka ni är. <3

tills nästa gång vi ses


RSS 2.0