snart bär de ut!

SHENA IGEN! 
Tänkte bara meddela att.. jag, bianca och veronica är # 1 när de gäller DA DJ DANCE!
Och sen tänkte jag meddela att.. snart bär de ut! Ut från ett allt för tyst hus.. på alla sätt. tyvärr. Ska bli skönt att komma ut och träffa hela grabbgänget, de känns som att de var längesen alla träffades och bara va liksom. Så nu sitter jag och lyssnar på lite skön musik för att komma igång, självklart kör jag då DA DJ DANCE!
Men nu måste jag börja fixa mig, outfit bild kommer, men bli inte vana med de!
tills nästa gång vi ses


nova igår, julmarknad idag, grabbarna ikväll

Shena tuffingar! Är allt bra med er? Med mig är allt helt superbra. Tro de eller ej, så var jag på nova igår. De var faktiskt sjukt kul! Jag åkte dit med Veronica, Bianca, Jessica och Sarah. När vi kom dit, så träffade vi; Kim, Hanna, Hanna, Jesscia, Elin, Törner, Marcus och Jemma! De är en tjej som jag inte har träffat på år och dar! Jättekul att hon tillochmed kände igen mig! Lite av en fjortisvarning på denna fest, men de var galet kul ändå.
Idag var de då rysningar i hela kroppen pga av överdrivet bra julsång av bla Fanny, Alexandra och Susanna. De var otroligt mysigt och nu sitter jag hos Veronicabästis med Bianca, och nu kom min älskade pappa hit som ska skjussa mig hem. så jag bloggar när jag kommer hem. Tack för allt under redan en bra helg. Och den blir bara bättre!
tills nästa gång vi ses.

JUSTE,

förutom att jag är bäst, så skulle jag vilja påpeka att;
min bästis veronica, har en sjukt skön blogg. och ja, hon har fått sin humor av mig. http://puckoh.blogg.se
att jag skulle vilja träffa Louise imorgon, men hon dissar mig för ett studiebesök. j
ag älskar dig ändå
att Linus och jag ska träffa varandra imorgon, jag ska bo hos honom i några dagar och bara mysa för de får jag och de vill han och till en jävligt cool sak;
han var den första som läste min blogg.
att jag saknar Martin sjukt mycket. Vi ska ses snart, annars dör jag! KÄRLEK TILL DIG.
nu ska jag ta te och bulle eftersom jag är tjockis och bäst.
- tills nästa gång vi ses.

-

SHENA FAN. De är jag som är Sandra Alwerholm. Här kommer jag skriva om allt som händer i mitt liv, eller de mesta iallafall. Som nu, precis för två minuter sen, kommer min pappa in och har på sig en gammal *kan inte tro att jag skriver de här men..* hammarby tröja. Och självklart får han inte ha en sån tröja i mitt rum, eller någonstans i mitt hus för den delen! Så när han kommer in i mitt rum, kollar jag upp och få se den hemsk grönfärg. ''UT! TA AV DIG TRÖJAN, DE ÄR SKAM! DU FÅR INTE HA DEN PÅ DEN!'' var några ord som kom ut från min söta lilla mun. Som ni säkert märker, jag är inte brajare. Och inte gårdare. Utan, en riktigt stolt AIKare. That's it.
Juste, en sak till. Jag är världs bäst.
- tills nästa gång vi ses.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0